Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

-On tultava vanhaksi tullakseen lempeämmäksi.Enää ei näe tehtävän yhtään sellaista virhettä,jota ei itse olisi voinut tehdä. (J.W. von Goethe)

Rakkaat Sirpa ja Mauri

Ihan ensiksi:  Lämpimät onnittelut menneen ja tulevan syntymäpäivänne johdosta! On niin turvallista tulla tässä pikkuaskeleen perässä, kun teistä näkee, ettei siinä tuonkaan hullummin käynyt, nimittäin keski-ikäänytymisessä! Soile.

SYNTYMÄPÄIVIENNE JOHDOSTA HALUSIMME EHDOTTOMASTI TULLA!

Soilen teelmä.

Ja sitten toiseksi: Tätä teelmää miettiessäni, katselin ihan ensimmäistä valokuva-albumiani, sellaista paffikantista, jossa on punotut rimpsut selkämyksessä. Pieniä, epätarkkoja, mustavalkoisia otoksia. Kuitenkin tulvillaan muistoja jokainen. Suurimmassa osassa kuvista me kaikki yhdessä tai sitten samasta tilanteesta yksin, kaksin tai kolmin. Vanhankoiviston pihassa tai Kaasmarkussa mummulan pihapiirissä. Mummu, äiti, Sirpa, Soile, Matti ja Harri, Toivo-eno, Laura-täti, Tapani, Pirjo-Riitta ja Pertti, Heikki-eno, Toini-täti, Markku ja Pekka- Nestori-tuffa ei vissiin suostunut kuvattavaksi, kun ei näy kuin yhdessä heinätalkoissa otetussa kuvassa, vai  pyydettiinkökään, hän kun osallistui tähän sosiaalisen kanssakäymiseen lähinnä tarkkailijana.

Ilokseni löysin tällaisen valokuvan, jossa minun ripiltäpääsypäivänäni 23.4.1961 otetussa kuvassa poseeraavat Mummu ja mukulat, näin lukee kuvan alla. Kuvasta mielestäni on jo havaittavissa kunkin nykyisetkin persoonallisuudet. Mutta ihmeellistä, että meijjän Matti puuttuu kuvasta. Tätä olen hartaasti miettinyt. Tuntuu yhtä suurelta arvoitukselta kuin ”Missä käytiin huusissa, kun vanha ulkorakennus (se missä oli kopit siellä ylhäällä) oli hajotettu ja uutta ei vielä ollut?” Heikki-eno herätti tämän arvoituksen jokin aika sitten ja vastausta ei ole löytynyt. Nyt kaikki pohtimaa näitä kahta hämärää tapausta meidän suvussa.Mukavaa nähdä omaa rakasta sukua!

Avaa kirje Soilelta: serkkutapaaminen Lattomerellä 24.8.2013

 

 

Serkut.

 

Sirpa serkku.

Serkukset, Matti ja Pertti.

 

 

 

Ja haitarinsoittoa.

Sydämelliset kiitokset Sirpalle ja Maurille, että teitte tämän kohtaamisen mahdolliseksi!

 

Kuvia: ensimmäinen Serkkutapaaminen Laviassa 2011: http://soi.suntuubi.com/?cat=61

©2019 layout1 - suntuubi.com